Menetelmäsuunnittelu - Toimialoina käytössä ovat metalli, koneistus, sähkö, kumi, muovi ja konsultointi.
Siirry sisältöön
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

Menetelmäsuunnittelu

Avetakin tehokkaassa suunnittelutiimissä syntyvät niin pienet kuin isotkin metalliset kokonaisuudet menetelmäsuunnittelun syvällisen kokemuksen pohjalta. Menetelmäsuunnittelu ja valmistusratkaisut hyvän materiaalituntemuksen lisäksi ovat Avetakilla hyvin tuttuja ja päivittäisiä keskustelun aiheita.

Työmme sisältää päivittäistä tuotekehityssuunnittelua, lisänä protoja. Suunnitteluvaiheesta yleensä aina edetään toteutusvaiheeseen molempia osapuolia tyydyttävillä ratkaisuilla. Asiakkaan toiveet huomioidaan mahdollisuuksien mukaisesti. Hyvällä ja onnistuneella suunnittelulla voidaan toimia kustannustehokkaasti ja tähän erityistä merkitystä antaa jo suunnitteluvaiheessa huomioitu valmistusmenetelmä, materiaalit, kestävyys ja valmistettavien osien määrä kokonaisuuteen nähden.

Käytössämme on useampi SolidWorks-lisenssi, jonka avulla pystymme luomaan 3D-malleja, sekä piirustuksia kaikkiin käytetyimpiin tiedostomuotoihin.

On taitoa osata näyttää eri variaatioita ja nähdä hyödyllisin toimintatapa. On järkevää suunnitella kannattavuus ja toimivuus edellä.