Yritys - Toimialoina käytössä ovat metalli, koneistus, sähkö, kumi, muovi ja konsultointi.
Siirry sisältöön
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

Yritys

Avetak Oy on suomalainen teollisuuden yritys, joka tarjoaa asiakaslähtöisiä palveluita teollisuustarpeiden pohjalta. Yrityksen perustajilla oli iso halu kehittää uusi digitaalinen palvelumuoto teollisuuden tarpeisiin, jonka idea lähti monista tehottomuusajatuksista paperille vuonna 2014. Vuonna 2015 idea hiottiin pilvipalvelussa ja verkossa toimivaksi ja syksyllä 2016 web-selainpohjainen palvelumme e-palkki (www.e-palkki.fi) lanseerattiin käyttöön, joka tarjoaa maksutonta kilpailutuspalvelua ja työn valmistuspalvelua teollisuuden toimialoista koostuvista palvelutarjottimista.

E-palkkipalveluiden ankkkureina toimii teollisuuden toimialalla vaikuttaneet metalli- ja mekaniikka-alan asiantuntijat. Pitkän työkokemuksen ja osaamisen johdosta Avetak Oy toimii e-palkkipalveluiden yksilöllisenä palveluntarjoajana ja asiantuntijana teollisuuden tarpeissa.

Avetakin toiminta on jatkanut kasvuaan vuosien varrella hallitusti. Avetakilla on toimipisteitä kaksi, molemmat Mäntsälässä. Konepaja suunnittelutoimiston kera sijaitsee Sälinkäällä ja Moduulituotanto/toimisto Veturin teollisuusalueella. Konepajatuotantomme tarjoaa kattavaa palvelua suunnittelusta toteutukseen saakka.

Vahvuuksiamme ovat yksilöllinen palveluntarjonta, menetelmäsuunnittelu, 3D-piirustukset, valmistusmenetelmät, materiaalituntemus, kustannustehokkaat ratkaisuehdotukset ja tekniset menetelmä- ja valmistusratkaisut.

Pääpalvelun lisänä toimintaa on tuotekehityksessä, markkinointipalveluiden tarjoajana sekä oman tuotesarjana TI-FA tuote- ja kehityspalvelussa. TI-FA tuotteet jakautuvat sisustus- ja teolliset tuotteet kategorioihin, jotka valmistetaan metallista.

Yritys haluaa olla tunnustuksen omaisesti luotettava kumppani, lisäarvoa antava ja kustannustehokas kaikille palveluamme käyttäville toimijoille aina palvelun alusta palvelun loppuun saakka ja myöhemminkin.

Asiakkaat ovat meille ensiarvoisen tärkeitä ja merkitsevät meille luotettavaa kumppanuutta, uskollisuutta, hyvää vuorovaikutusta ja yhteisten pelisääntöjen noudattamista. Molemminpuolinen luottamus on toimintamme kulmakivi.

Avetak Oy toivottaa ottamaan rohkeasti yhteyttä eri teollisuuden menetelmä- ja suunnittelutarpeissa ja liiketoimintaan liittyvissä tarpeissa!